Grupper

UDVIKLINGS gruppe for TM mediterende – næste start januar 2021

STED: Købmagergade 55, 3.sal, Kbh K
TID:  tirsdage 16.15 – 17.45

Flere TM mediterende har efterlyst en gruppe som kunne være med til at styrke den udvikling TM bringer dem plus give et tydeligt fælleskab omkring meditations praksis. 

Mandagsgruppen er et tilbud til dig, som gerne vil udvikling, mere selvforståelse og fordybelse i forskellige emner. Min ambition er at den vil kunne booste din kreativitet, kunne give dig inspiration og give dig et skub i din personlig udvikling. Erfaringen viser at deltagelse i grupper (terapi- og udviklingsgrupper) kan give nogle af de største udviklingsspring.

I gruppens trygge rammer vil du have mulighed for at reflektere over forskellige emner. Ved at lytte til andre bliver du selv inspireret til at se ting med nye øjne og udvide din horisont. Du vil kunne

  • dele dine tanker, drømme, kreative ideer og fremskridt med andre
  • blive inspireret til nye perspektiver på livets forskellige facetter
  • forbedre din kontakt- og kommunikationsevner
  • få værktøjer til stresshåndtering
  • have indflydelse på indholdet af vores møder og udvikling af gruppen

Nøgleord: trygge rammer, udvikling, inspiration, kreativitet, fælleskab, omsorg, støtte. Vi starter altid med gruppe meditation. Emner jeg vil bringe op og I vil kunne få mere viden om: ayurveda (vedisk sundhedsviden), vastu (vedisk arkitektur), yoga, motion ifølge ayurveda, spiritualitet i hverdagen, mfl. 

Gruppestørrelsen 4-8 personer. Vi mødes 2 tirsdage om måneden kl. 16.15 -17.45. Dette er åben gruppe, men jeg skal godkende ens deltagelse. Du betaler kun for de gange du møder op, men skal stræbe efter at deltage mindst en gang om måneden. Tilmelding senest 2 dage før. Jeg vil senere oprette et booking system, så man vil logge ind og tilmelde sig online. 

Pris:

2.250 kr. for 5 gange (450 kr pr gang)
1.050 kr for 2 gange (525 kr pr gang)
600 kr for 1 gang 

Inden det første møde vil jeg gerne tale med dig på telefonen omkring dine forventninger og ønsker til gruppen.

Skriv eller ring allerede i dag, hvis du vil reservere en plads til et af møderne. Vi vil stræbe efter at dette vil blive en forholdsvis fast gruppe,
med en fast kerne deltagere. Når der opnås ønsket antal af deltagere,
kan vi beslutte sammen om at ændre det til en lukket gruppe.

Mødedage:  19.1.2021, 26.1., 9.2., 23.2., 9.3. og efterfølgende datoer kommer senere.

Vi vil løbende evaluere sammen og tilpasse til det ideelle gruppeforløb.