KLIENTERNE HAR SAGT

annikas vand

Tak for de magiske helende øjeblikke i terapien, som har bragt mig helt nye steder hen, hvor det er nemmere at være mig. (Astrid, 41 år)

Jeg oplever terapien hos Lubitza som meget alsidig og varieret. Nogle dage er det mest samtale eller rådgivning, og andre dage er det hypnoterapi, som fx har hjulpet mig i min angst for at køre bil. Andre dage har jeg været i drømmeagtige visualiseringer og fået dele af mig selv i tale, som jeg ellers ikke har kontakt med. Variationen gør, at terapien virker på mange planer for mig. Det, at hver session er ny og anderledes, gør, at jeg ikke falder hen i en rutine, og det er meget givtigt for mig. (Anita, 41 år)

I starten handlede mine konsultationer hos Lubitza om problemer med teenagebørn. Lubitza hjalp mig både til nye og bedre strategier i forældrerollen, og hun viste mig også nye kreative måder at se min virksomheds problematikker på. Jeg har fået ny indsigt omkring lederskab og fået klart bedre forhold til ikke blot min familie, men også til mine medarbejdere. (Klaus, 51 år)

Jeg er blevet mere klar over, hvem jeg er. Det har været en proces med tydeliggørelse af mig selv, for mig selv. Og så har jeg langsomt givet slip på det mørke og triste i mit sind. Jeg har aldrig før oplevet, at jeg kunne grine og have det sjovt i terapien! Tak, Lubitza. (Sanne 27, år)

I mit forløb på 2 år er jeg blevet i stand til at forstå og slippe tyngende bagage fra min barndom/fortid. Jeg har oplevet at blive lettere både fysisk og psykisk og fylde mig selv ud indefra med større ægthed.
Lubitza har  været rigtig god til på sin kærlige og meget lette måde at sætte nogle af mine overbevisninger på hovedet, så jeg pludselig kunne se dem i nyt lys – med en befriende virkning. Jeg har lært at respektere og holde mine egne grænser bedre, og forholdet til andre mennesker er blevet meget mere spontant og kontaktfyldt. (Lis, 59 år)

Nu tør jeg godt at være en del af gruppen, og tør egentlig også godt føle, at jeg er en del af gruppen. Helt ny og skøn følelse. (Signe S., 29 år)

Jeg kom i terapi hos Lubitza, fordi jeg var deprimeret. Jeg fik min livsglæde tilbage. (Peter L., 41år)

Jeg kom i terapi, fordi jeg mistede livslysten. Fik det meget bedre, og som en ”bivirkning” holdt jeg op med at være bange for at gå alene på gaden om aftenen, uden at vi overhovedet har talt om det i terapien. I det hele taget har jeg fået meget mere frihed i min hverdag. (Elisabet L., 52 år)

Endelig kan jeg komme på ferie uden skyldfølelse! (Janni M., 58 år)

Mit mål med terapi var at komme ud af følelsen at være fastlåst, deprimeret. Det er lykkedes. Jeg føler mig mere handlekraftig, er blevet bedre til at mærke, hvad jeg vil og tage beslutninger, som er gode for mig.
Det er, som om nu er det endelig mig som bestemmer i mit liv! (Lotte B., 52år)

Da jeg startede i terapien hos Lubitza, var jeg 44 og turde ikke parforhold og børn, var ved at gå fra min kæreste. Nu efter 3 år i terapien er jeg sammen med kæresten og nyder min ny rolle som far. Jeg har lært meget om mig selv og føler mig stærkere. Livet er ikke skræmmende mere. (Henrik P., 47år)

Efter 2 år i terapi hos Lubitza føler jeg mig meget mere sikker på mig selv, tør godt stille mig op i større forsamlinger, som jeg aldrig har gjort før. Samt er jeg blevet mere spontan og er holdt op med at være bange for små afvigelser fra mit dagsprogram. Jeg tør tage livet mere, som det kommer, og der kommer mere og mere godt til mig hele tiden. Min hverdag er nu både nemmere og sjovere. Jeg kan nyde livet igen ligesom dengang, jeg var barn. (Lennart G., 43år)

Jeg startede i terapien fordi jeg ikke anede, hvad jeg skulle stille op med mit liv. Parforholdet, den påbegyndte uddannelse, min nyerhvervede bolig… alt har jeg været i tvivl om. Efter et år i terapi ser jeg meget klarere på mit liv, oplever mere livsglæde, tryghed og føler, at jeg har en retning i livet som er god og meningsfyldt.
Jeg har fundet en indre styrke jeg aldrig før har mærket. (Henning B., 34år)

Efter 2½ år i terapi er alle mine relationer blevet bedre, mere harmoniske. Nu kan jeg se, hvor mange muligheder livet rummer. Før terapien følte jeg andre bestemte over mit liv, men nu er jeg kaptajnen i mit liv. Min krop er blevet meget mere afslappet og levende. (Ritta G., 53år)