Retræte 2020

Tema:  Meditation og kropsbevidsthed, med fokus på at hente sine (skjulte) ressourcer

RETRÆTE for TM mediterende 27/11 – 29/11 2020 på Rosenlund Gods

Fokus vil være på forbindelse til dit inderste Selv, og forbindelse til din krop. Mere ro i sindet og mere kropsbevidsthed. Dermed vender du hjem styrket og mere i balance. 

Lubitza er uddannet fysioterapeut, psykolog og meditationslærer. Her vil deltagerne få glæde af hendes kompetancer som bygger på mange års erfaringer fra arbejde med klienter med holistisk tilgang. 

Indhold:

  • Meditationer i gruppe – formiddag og eftermiddag
  • Korte oplæg om ayurveda og kropsbevidsthed
  • Lette yoga øvelser
  • Gruppemøder
  • Retræten vil foregå delvist i stilhed
  • Ayurvedisk økologisk kost, vegetarisk

Det praktiske

Tid:  fredag 27. 11. – søndag 29. 11. 2020, på det smukke Rosenlund gods på Lolland.

Vi starter med frokost fredag kl. 13.30 og slutter søndag kl. 14.00.

Pris: 3400 kr i delt dobbeltværelse

         4450 kr i enkeltværelse

Ved behov kan betalingen deles i 2 rater. Kontakt mig for en nærmere aftale.

Mulighed for rabat til studerende og ledige. 

Betaling over firma (fradragsberettiget som ”weekendkursus i stress management”) eller betalt af arbejdsgiver – med udstedelse af faktura, tillægges gebyr på 500 kr.  

Den 26.10. 2020.

NB. pga de nye corona- restriktioner kan der max være 9 deltagere. Dette betyder at alle (undtagen det par, der allerede er tilmeldt), må tage et enkeltværelse. Kontakt mig, hvis du har brug for nedsat pris. Tak.

Tilmelding:

Mail til info@lubitza.dk

Du har sikret dig pladsen ved at indbetale kursusbeløbet til konto 5479 0576201. Husk at skrive ”november retræte” og dit navn på indbetalingen. Tilmelding er bindende, men du har mulighed for at overdrage din plads til en anden. Hvis du ønsker at overdrage din plads til en anden, skal du informere mig omkring dette på mail. 

Vedrørende covid-19. Bliver du selv nødt til at aflyse din deltagelse grundet covid-19 restriktion (hvis du eller en person nær dig bliver testet positiv) kan beløbet blive overdraget til Lubitzas retræte i 2021 eller du kan vælge at få 50% refunderet. 

Kommer der nye covid-19 restriktioner og retræten aflyses, vil du få pengene refunderet, eksklusivt 200 kr i administrationsgebyr.

Vi efterlever myndighedernes krav vedr. covid-19. Jeg vil opfordre deltagere, der har mulighed for det, at tage en covid-19 test 2-3 dage inden start. Er du særlig bekymret omkring covid-19 ring til mig og lad os tage en snak om det inden du tilmelder dig. 

Yderligere praktiske oplysninger sendes til deltagere efter tilmeldingen, inkl. program for dagene.

Kontakt Lubitza hvis du har spørgsmål om retræten